vineri, 28 ianuarie 2011 | | By: Abruzzi

Onofraş joacă tare!

Steaua a transferat în septembrie şapte jucători de la Urziceni, dar după scurt timp, Gigi Becali n-a fost încântat de afacere şi a încercat să scape de o parte din aceştia. După despărţirea de Apostol, care s-a întors la Urziceni, şi Onofraş se părea că va face cale întoarsă, dar clubul din Ghencea s-a lovit de o condiţie surprinzătoare pusă de jucător.

Practic, atacantul de 30 de ani le-a transmis şefilor Stelei că n-are nimic împotrivă să se despartă de roş-albaştri, mai ales în condiţiile în care a fost ţinut mai mult rezervă, dar nu gratis. Cerinţa lui Onofraş a fost foarte clară: Steaua sau Urziceni trebuie să-i returneze datoria de 30.000 de euro la care l-a obligat Bucşaru să renunţe pentru a-l lăsa să plece în Ghencea. Argumentul jucătorului se referă de fapt la ideea că ar fi acceptat degeaba să piardă în septembrie acei bani pentru a merge la o echipă care l-a trimis înapoi după doar patru luni. Cum niciunul dintre cluburi nu pare dispus să-i satisfacă pretenţia lui Onofraş, mai mult ca sigur că jucătorul va rămâne la Steaua şi pentru retur.

3 jocuri oficiale a apucat să bifeze Marius Onofraş pentru Steaua în turul campionatului, unul în campionat şi două în Cupa României
Blog Widget by LinkWithin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu